Politica de confidențialitate

I. Informații generale

Informațiile regăsite în această pagină au rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet calculatorulinflatiei.ro . („Site-ul”).

II. Ce informații colectăm

Nu colectăm și procesăm datele cu caracter personal. Folosind fișiere de tip cookies colectăm doar date de trafic. Date de trafic care pot fi colectate:

- adresa IP
- erori HTTP
- versiunea și tipul de browser utilizat de Utilizatorul Site-ului și/sau a Serviciilor
- timpul de conectare pe Site și durata utilizării Serviciilor
- link-urile pe care dați clic atunci când vă aflați pe Site
- informații standard despre jurnalul server-ului, lățimea benzii, software-ul instalat pe calculatorul dvs.

III. Cum folosim informațiile colectate

Operatorul colectează datele dvs. personale în mod corect și legal și în conformitate cu drepturile dvs. legale. Scopul principal al colectării datelor cu caracter personal este de a vă oferi o experiență sigură, optimă, eficientă. Informațiile acestea vor fi păstrate de operator atâta timp cât sunt necesare pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate.
Scopul colectării datelor este acela de monitorizare a traficului.

IV. Drepturile și accesul clientului privind datele personale

Conform cerințelor Legii nr.677/2001, RGPD(UE) nr.679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, operatorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs. În calitate de persoană vizată, aveți de asemenea dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

Conform Regulamentului 2016/679/UE vă puteți exercita oricând dreptul de a solicita ștergerea tuturor informațiilor despre dvs. În acest sens ne puteți trimite o cerere pe adresa noastră de contact sau pe adresa de e-mail pentru a actualiza datele tale personale din baza noastră de date; dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal prin cerere scrisă transmisă pe adresa de mail: [email protected]

← Înapoi la calculator